top of page
pexels-connor-danylenko-1414535.jpg

Om Tillit i Vägledning

Innehar mottot ”möt människan där hen är” för att sen kunna stötta hen i sin utvecklingsprocess. Jag har många års erfarenhet av arbetsmarknadsfrågor och har bl. a. arbetat som Personalchef, Operativ chef, projektledare och Studie- och yrkesvägledare. Min examen är inom pedagogik och Studie- och yrkesvägledning. Jag har under flera års tid arbetat som Karriärvägledare hos kompletterande aktörer med intentionen att visa på nya möjligheter för individens utveckling. Har även certifiering i kommunikation- och beteendeprogrammet Extended DISC samt  en utbildning till Organisationskonsult på Humanova.

Jag startade Tillit i vägledning för att bidra till ett ökat välmående i samhället. Jag vill vara ett stöd för människor på sin utvecklingsresa. Jag tror på det goda i människan och människans vilja att bidra och känna sig viktig i och vara i ett sammanhang. Vi påverkas mycket av yttre faktorer och glömmer att lyssna inåt ibland. Det är svårt att ensam göra en förändringsresa eftersom det skapar otrygghet. Där vill jag finnas till och vara ett stöd. Det finns en hel del inneboende kraft i varje individ och med rätt stöd kan man hitta den. Genom samtal kommer individen fram till sina egna svar. Ingen annan än människan själv kan finna sina egna svar. Det är processen jag stöttar med genom att följa en struktur, inge trygghet och tillit.

Tillit i vägledning startade februari 2023

"Lift up others by your peaceful presence" (författare okänd)

Min filosofi

Utan de erfarenheter jag varit med om och alla fantastiska människor som jag hittills mött i livet, hade jag inte utvecklats till den jag är idag. Vi är alla unika. Det finns ingen annan människa i hela världen som gått i samma fotspår som jag, eller du (föräldrar, miljö, erfarenhet, vänner, kärleksrelationer mm). Jag vill bidra med min förmåga att se och lyssna till människor.

Sagt om mig

"Du efterfrågar inte något alls (det är det som gör det så enkelt att ge tillbaka till dig). Du bara gör ditt jobb i tysthet , gör det som ska göras och du gör det så bra, hanterar allt så bra, är ärlig rakt igenom och är en sån fantastisk rådgivare till mig. Jag har aldrig kunnat önska mig än mer fantastisk kollega än dig. DU ÄR BÄST"

"Finns så mycket bra att säga om dig och en sak är ju att du var ju den som anställde mig och jag är så glad att få vara här.
Förstår att det är med vemod du slutar när det nu blir. Men du ska veta att du kommer bli saknad och för mig kommer du alltid vara
en Karriärkonsulten ikon."

"Du är väldigt ambitiös och beslutsam. Du genomför allt på ett diplomatisk  och behagligt sätt. En utpräglad lyssnande och inkännande person med stark empatisk förmåga.  Utöver det är du plikttrogen och pålitlig med en viljestyrka för det du tror på. Din ärlighet är genomgående." 

" Du har alltid varit en trygg hamn för mig Lilianne och jag kommer att sakna dig, din röst och din klokhet. ❤"

Kontakt

Stortorget 3,111 29, Stockholm 

073 532 96 39

Tack för ditt meddelande!

bottom of page